Om MPM Oil

Välkommen till MPM International Oil Company. Tack för att du deltar i vår värld av smörjmedel och specialiserade vätskor.

OM OSS

MPM grundades i Nederländerna och har varit en riktig specialist inom smörjmedel och vätskor i över 25 år. Sedan det ögonblicket har vi haft en fantastisk resa där vi skapat tillväxt och spetskompetens tillsammans med våra globala kunder, leverantörer och enastående personal. Vårt mål, från början, var att bli den mest kompletta leverantören av alla smörjmedel och vätskor för moderna bilparker över hela världen med OEM-godkända produkter. Idag är vi stolta över att ha realiserat denna utmaning. Vårt företag är verksamt i fler än 50 länder med ett unikt OEM-godkänt produktsortiment med över 350 olika smörjmedel och specialvätskor.

VÅR VISION OCH STRATEGI

1990 förväntade vi oss ett växande behov av en mycket mer diversifierad och specialiserad portfölj av smörjmedel och vätskor för fordon, lastbilar och tunga fordon. Som jämförelse var färre än tio olika produkter nödvändiga för att uppfylla biltillverkarens obligatoriska specifikationer 1995. Idag kräver biltillverkare nästan 100 olika obligatoriska produkter för att hålla den ständigt ökande motorkomplexiteten igång för att möta energiekonomi, miljökrav och naturligtvis maximera motorprestanda.

MPM:s affärsmål är transparent: till fullo möta det ständigt växande marknadsbehovet för alla smörjmedel och vätskor för moderna bilparker över hela världen med endast OEM obligatoriska och godkända produkter. Vår strategi är att fokusera på att möta de kontinuerliga och ökande kraven från den globala fordonsindustrin.

VÅRT SÄTT ATT LEVERERA VÄRDE TILL DIG

Vi sätter alltid kunden först – i vårt sinne och hjärta. Vi levererar ett produktsortiment som täcker över 99 % av de nödvändiga smörjmedlen och vätskorna för att underhålla bilparker över hela världen. Vi levererar endast OEM-obligatoriska och godkända produkter. Vi erbjuder den bästa onlinetjänsten och global teknisk personlig support. Vi verkar från våra högteknologiska specialiserade anläggningar centralt belägna i området mellan Antwerpen och Rotterdam för enkel och ekonomisk global frakt. Vi tänker globalt men agerar som lokala företagare.

HÄNG MED OSS I MPM-UPPLEVELSEN.

stäng